Aanbieding! SCHWALBE PRO ONE TUBELESS 23 MM Bekijk groter

SCHWALBE PRO ONE TUBELESS 23 MM

Nieuw product

DE NIEUWE PRO ONE !!!

Meer details

42,50 € incl. BTW

Meer informatie

DE NIEUWE PRO ONE. 
DE TOEKOMST WORDT TUBELESS.

 

 

 

 
 SPECATUCLAIRE INTRODUCTIE-AANBIEDING VOOR DE BESTE TUBELESS BAND !!
(OOK TE RIJDEN MET BINNENBAND)

De overwinning in de tubeless-test van TOUR, Europa’s grootste racefiets-magazine, kon eigelijk niet groter uitvallen (meer informatie): cijfer 1,4 voor SCHWALBE PRO ONE, onze nieuwe high-tech racefietsband. De PRO ONE is een Tubeless-Easy band!

 
 

Tubeless Easy – de speciale Schwalbe technologie voor de volgende stap in de evolutie van tubeless banden – betekent heel praktisch: het gebruik van wat antilek-vloeistof is noodzakelijk, maar lange conversieprocessen met intensief schudden en geregeld napompen zijn niet nodig. De gebruiksvriendelijkheid is duidelijk beter dan bij de klassieke tubeless banden.

 
De nieuwe PRO ONE.
 

MicroSkin: nieuwe sleuteltechniek voor Tubeless Easy

MicroSkin is de naam van de ontwikkeling, die in vergelijking met de huidige tubeless banden het verschil maakt. De gepatenteerde constructie bestaat uit zeer stevig microweefsel, dat samen met de rubbermix en het karkas gevulkaniseerd wordt. MicroSkin omvat, net zoals bij de SnakeSkin-technologie van een mountainbikeband het gehele karkas en maakt het gebruik van Tubeless Easy probleemloos mogelijk voor een hogedrukband.     

 
De PRO ONE wordt geleverd in drie breedtes: 23, 25 en 28 mm.
 

De nieuwe TUBELESS is een nieuwe ervaring

De nieuwe Tubeless PRO ONE geeft ambitieuze sporters flinke voordelen: hij is sneller, hij is betrouwbaarder en hij is lichter. Iedereen die al op de nieuwe PRO ONE heeft kunnen rijden, was onder de indruk en direct overtuigd. TUBELESS met PRO ONE biedt namelijk niet alleen een gegarandeerd voordeel, maar TUBELESS met PRO ONE is ook een rijervaring.

In duidelijke cijfers: de nieuwe Schwalbe PRO ONE is 25% lichter dan de huidige tubeless banden. De nieuwe PRO ONE is sneller. Rolweerstandmetingen laten zien: bijna 25% minder dan een vergelijkbare vouwband en 40% minder dan banden die in de praktijk gelijkwaardige anti-lekbescherming hebben, zoals bijvoorbeeld de DURANO. Daarnaast heeft de band rondom een verbeterde bescherming tegen snijbeschadigingen.       

 
Rolweerstand in WATT

De nieuwe TUBELESS wordt al door de profs gebruikt

Zwitsers kampioen Martin Elminger en Sylvain Chavanel van het WorldTour Team IAM Cycling, hebben tubeless al onder zware omstandigheden gebruikt. Voor renners en banden is er bijna geen zwaardere test dan de kasseien van Parijs-Roubaix. Na hun aanvankelijke scepsis, waren zij snel overtuigd van tubeless. Beide profs vertelden enthousiast over de snelheid en het comfort van deze banden op de loodzware kasseistroken. Ze kregen geen enkele ’snake-bite’ – bij Parijs-Roubaix is dat de meest voorkomende oorzaak van een lekke band. Beide renners reden de wedstrijd uit zonder bandenpech en Martin Elminger pakte zelfs de vijfde plaats!

Roger Kluge, ook van het IAM team, had de nieuwe band al Down Under getest: „Deze Tubeless band heefft de roleigenschappen van een baanband!“ Uit de mond van een baanspecialist als Roger Kluge, is dat een groot compliment.

 
 
 
TOUR Transalp 2015: Alle Schwalbe teams reden al met de nieuwe PRO ONE Tubeless Easy technologie.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

SCHWALBE PRO ONE TUBELESS 23 MM

SCHWALBE PRO ONE TUBELESS 23 MM

DE NIEUWE PRO ONE !!!